Når du spiser på Kaløvig Badehotel er det med udsigt til Aarhusbugten og Mols Bjerge. Vi har højt til loftet og plads til alle. Her er gæsten, hyggen og den gode oplevelse i fokus. Når vejret tillader det, kan I spise udendørs på vores terrasse med udsigt over havet.
Vi serverer smagsoplevelser på højt niveau. Vores menuer afspejler årstiden, hvor smagen og den gode råvare er i centrum. Aftenkortet tager udgangspunkt i de klassiske dyder med et moderne touch og kreativitet. Vi sætter en ære i håndværket og i at kunne tilbyde lokale, økologiske råvarer.
Vi holder åbent for selskaber og møder alle ugens dage, alt efter aftale.
Dog åbent for møder og arrangementer.
Forespørgsler og henvendelser vedrørende arrangementer:
Book bord online her eller ring på 39 39 02 60.
Vær opmærksom på at vi fra kl. 18 har travlt og desværre ikke har tid til at tage imod opkald. Ring derfor gerne til os mellem kl. 10 – 16
Er I over 7 personer SKAL maden forudbestilles.
Fine de Claire, hertil skalottevinaigrette og frisk citron, pr. stk.
Med tørsaltet bacon, creme fraiche og løg
Med salater i vinaigrette hjemmelavet crouton med røget paprika og estragonmayo
Dampede blåmuslinger med urter og cremet sauce
Frisk fisk i øldej lavet på IPA fra de Jyske bryghuse, serveret med sauce tatar og ærtepure tilsmagt med mynte. Hertil rustikke pommes frittes, citron og malteddike
Ristet brød med tomatdressing, stegt fiskefilet, røget laks, håndpillede rejer og grillet citron
Hakkebøf af okse i brioche med aioli, syltede rødløg, frisk tomat, salat, cheddar, bacon, samt rustikke pommes frittes
Serveres med salat, sauce bearnaise samt rustikke pommes frittes
Klassisk bagt vaniljecreme med sprødt karamelliseret sukker låg
med makroner og flødeskum
Serveres med håndpillede rejer og sauce hollandaise
Serveres med friske ærter og porre
Serveres med rygeost, radis og rugbrødscrumble
Serveres med frisk pasta, citrus beurre blanc med rogn
Serveres med forårsgrønt, brunet smør med kapers og løg samt citron
Serveres med forårsgrønt, cremet pebersauce samt pommes frittes
Serveres med brændt chokolade og lime sorbet
Med rabarber og crumble
med sauce vinaigrette og smilende æg
med friske ærter og porre
Med sæsongrønt og svampecreme
Med rabarber og crumble
Serveret med hjemmebagt brød samt isvand
Man kan booke bord fra kl. 17.30 - 19.30 Vinbaren er åben fra kl.. 17.30 - 22.00
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær blandt de første som hører om vores spændende arrangementer, idéer til din ferie og gode tilbud.